Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig

Du skrattar så överdrivet
innerligt
när jag gråter

Det är vinet som
talar kraxar du

Jag är visserligen svag
av vin och önsketänkande

Men ändå bör jag väl
få ha en åsikt om mitt liv

Hur det känns
att sakna spegelbild









Fri vers av annalena VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-11 10:44



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En imponerande text om det sköra med helt underbara avslutande strofer.
2022-01-11

  Lottie Ålhed VIP
Den viktiga speglingen Väl beskriven här.
Fint.
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP