Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 år senare

Ja jag är här nu
som en stormig dag

Du älskar historierna
Precis som de du berättade för mig i källaren

För du njuter av mina berättelser
om framtiden
Om huset och resan norrut

Jag minns brevet du skrev när jag var i helvetet
Du kommer bli lycklig det är bara så lite till men det gör hela skillnaden
och jag grät

Jag här nu stormen du längtat efter
och jag berättar för dig om livet som kommer snart

Men jag är väldigt mycket på allvar
Och mitt tack ska eka i universum
För jag glömmer inte




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 145 gånger
Publicerad 2022-01-11 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer