Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
True story


- Grmph!

Känslan av att nästan brista

En solig sommardag
på en kristen camping

Av att hela familjen lyssnar i vördnad
till svärfars blockflöjt

Och att i mitt inre förställa mig
att detta är en riktigt trög scen

I en riktigt subtil komedi



Men ändå lyckas hålla masken




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-04 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer