Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggarkonst

- Have a nice day sir..

En violettröd röst av fiolstråkar
som pilar som når in bland mina strängar

Han spände bågen till det yttre

som alltid

Han hade en sekund på sig
att förmedla hela sin tragik hela sitt liv
med sina drömmar och sorger

med en uppgiven hand mot bröstet
som om magi skulle utbryta där

Han ville bli sedd


Jag ville ha cigg och en 50 cl Cola




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-09-25 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer