Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25 September

Var det två eller var det en?
eller var det den andra och inte den första?
Det var vitt det där andra i alla fall

Och inte helt förslutet
kan du tänka dig?
Att inte stänga till helt?

Och så stod jag där i mitten
eller var jag utanför?
I alla fall 4 steg från skåpet
på väg mot det blå skåpet i alla fall...?
Eller var det blått?

Jag skiter i ditt blå skåp




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-09-25 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer