Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spräcklig

När vattenytan slutits kring min hud
Och märgen domnat bort sibiriskt
Bevaras levda kroppen märklig
Nog åter uppväckt kall och




Fri vers av Horace
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-17 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace