Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om framtiden varit här sedan länge..


Maskinen

Jag är
en stigande algoritm
av ettor och nollor
Som en kraxande kod
som har sitt eget liv

Med enda göra att syna missen
som paradiset utan flugor

i den bristande kulissen

Som programmet anpassar sig efter

en blottläggande observeratör
skapt av det program som behöver mig


En gång fanns liv
en bootloader till maskinen

Nu bara impulser

Precis som jag




Skapa | Skriva av Ola Bremer
Läst 127 gånger
Publicerad 2022-01-16 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Bremer
Ola Bremer