Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig som den jag är

 

Se mig som den jag är

 

älskade

 

den människa jag är

och alltid förblir

 

inte felfri

nej

alls inte felfri

 

bara

en själ

i

en varelses boning

 

bara

en vandrare

under solen

 

men

aldrig skulle jag

förråda dig

 

nej

aldrig aldrig

 

jag ville vara ditt ljus

i

mörkret

när du går rådvill

och ensam

genom natten

 

försök att lita på mig

 

 

 

Bs-06

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-07-31 16:23



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Det är var verkligen innerligt vackert, älskar det"inte felfri, nej inte alls felfri" ingen kan vara felfri, älska, se mig som den jag är, du förmedlar det så grymt bra=)
2006-08-03

    IsabellaMendrix
Det här är en kärleksfull dikt med livbejakande, inlevelsefulla tankar; respekt och lojalitet och ömmaste ömhet rullar fram i rad efter rad. Man läser och nickar, biter ett knakande saftigt bett ur ett rött äpple...och idisslar med ett varmt leende. Finemang-författat! :-)
2006-08-01

    ej medlem längre
Vackert skrivet..en begäran, ett krav fyllt av känslor
2006-07-31

  Eline.P
En så vacker bedjan om tillit!
2006-07-31

  DanSan
**************************'

Helt underbart och lite tassande

om allt det där som gör oss till

medmäniskor och verkligen vill

visa vägen genom stormens öga

en storslagen text kära BodilSan

Jag njuter fortfarande av den . . .

som sagt brukar jag läsa en text

4-5 ggr men denna fasstnade jag

för efter andra läsningen!!!

MVH DanSan din lärjunge!!!


***************************
2006-07-31

    Cajsa
Mycket fint och bra skrivet!
2006-07-31

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

En mycket fin dikt som jag finner förtröstan i. Hälsar vännen Fredrik
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg