Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlar

Jag tvivlar starkt
på att du
en enda
gång
i ditt
obetydliga liv
någonsin
har älskat

Du är en
ensam dåre
bland de sista
av din sort

Som ej förmår
att ge
utan
att lämna spår
av spruckna läppar








Fri vers av annalena VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-01 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP