Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fritt från Ted


Ramanagaram


Hur står det till
hur är det vulet?
det höves ej att känna skam

det som vi trodde
blivit stulet
ej gömdes bakom björkens stam

Den stålgrå himlen tigger mulet:
må strålen åter bryta fram

vår hemlighet där fanns i skjulet
en solskatt under boss och damm

Se där!
hon skickar så förstulet
en glimt från Ramanagaram

en pojke går omkring på heden
och vallar ömt sitt lilla lamm




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-21 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP