Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets sjätte brustablett

Tabletten såg ut
som en snöboll i vattenglaset
och huvudvärken tittade på mig
genom fönstret i virvlande oväder

Mina bihålor hade värkt
i dagar och veckor
och mina avtryck
från fingrarna satt över spishällen

I köket mellan skarvar
hade tomatsoppa fastnat
det hade mamma klagat på
senast förra tisdagen

Jag gillade aldrig ord
som var hårda och började på K
de lät som hackande tänder
så jag undvek att skriva dem i skolan

Nu skriver jag med skrivstil
om huvudvärk och soppa
och jag har kommit över
mina tvångstankar om K:n




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-23 19:48



Bookmark and Share


    räddaVargen
Love it
2022-09-16

  Hjördis Krovotskij
Och huvudvärken tittade på mig.. genialt!
2022-09-14

  Gin83
Gillade
Den har ett skönt flyt och du är grym på att berätta.

Älskar första stycket lite extra.

Snyggt
2022-01-23

  SatansSon VIP
skönt att du är tillbaka. dt är bra för att du är en riktig poet med glöd och fantasi.
2022-01-23

  cilax VIP
hmm...
gillar
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP