Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ge mig skogen åter


Granens bön


Granen stilla gråter:
ge mig skogen åter
det värker i min bark

jag längtar så min mark

Alla stora hus
gör skogen alltför ljus
mörker de behöver

mossa svamp och klöver

Granen stilla gråter:
bilarna som låter
värker i mitt öra

Jag kan inte höra

skogens stilla sus
eller hasselmus
som vill mumsa klöver

Hoppas allt går över









Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-26 19:23



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Fina ord till den vackra granens bön…
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP