Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När dom dagarna tar över.


Skimrande förbannade yta.

På ytan
Är allting på topp
Perfekta dagar
Leende läppar..
Men i ögats djup
Vilar sanningen.
Det ingen vet
Din egen hemlighet.

Att våga öppna upp
Tordas visa det sårbara..
Det är inte du
Allt måste skina.
Inget mörker släpps fritt.
Du
Är din enda fiende.

Bara en dag till
Ett steg i taget..
Sen!
Blir allt bra.
?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-26 21:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det här gillade jag.

(behövs ? )
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP