Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen känns grå och tung

Morgonen känns grå och tung
Känn inte efter då
Vintern är mörk och kall
Dröm om sommaren då
Isoleringen är svår
Så frön för nästa vår
Skala tanken bar
Tills bara en blir kvar
Linda den i ljus
Så den in i mörkrets hus
Den växer till ett sus
Lyfter en blick mot trädens kronor
I tacksamhet för liv som ropar
Oss tillbaka än en gång
Att älska och förlåta





Fri vers av 1001
Läst 118 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-27 12:17



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket fin dikt. De första raderna går omlott kring varandra på ett sinnrikt vis, och avslutningen lyfter .
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

1001
1001