Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en tydlighet


du/vi mest vill blunda för

i din/vår självupptagna existens

varsågod: detta får du/jag av mig:

det är i din/vår marginal, i lönnkammarens innersta

du/vi får sanningen

förstår du/jag?

nu går jag över övergångsstället

ser du?

känner du min hand?




Fri vers av paraplysky
Läst 134 gånger
Publicerad 2022-01-27 16:30



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Varje förhållande slutar i bästa fall som tvåsamheten
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

paraplysky
paraplysky