Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälar


tror jag gav bort min åkerlapp

sålde något alldeles för innerligt 

 

dog på riktigt. 

tror ni tror att det ni läser är en 

slags text i bästa fall en dikt 

 

ibland misstänker orden är stoft 

från en kremering en sådan där som 

samlar stoft i olika slags urnor 

 

att ni alla tror ni lever 

fast ni andas ur min tub 

 

när vaknar ibland nyper mig 

än, doften från någons närvaro 

 

klipper i mina hälar, 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-02-01 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP