Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

42 och världsalltet.

Allt är ganska vackert

bokstäverna snirklandes
över mina nötta sidor
viljan
att fånga en colibries vingslag
beskriva en saltvattensvåg mot
solbränt skinn
föreviga nyregnad jord
genom andetagen
spegla eldars språk
när dom dansar i natten

det smärtar mig, varför är det så svårt?
(papper knögglas ihop, kastas och rullar in under bokhyllan)

Boken stängs
Ställs tillbaka
Byts ut mot Iphone 30
Skrollar

Allt är ganska vackert
men jag tror ingen förstår












Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-02 02:05



Bookmark and Share


  MagisterZ
Wow, bara wow! Mycket bra med ett målande, stundom surrealistiskt, språk.
2023-02-10

  himlens hemlighet VIP
här är svaret på den yttersta frågan om livet, universum och allting - Bokmärker!
2022-03-04

  agh.nilsson VIP
"MUMMA!" - min själ
2022-03-01

  Lottie Ålhed VIP
Känslan av att så gärna vilja förmedla någonting på bästa sätt infinner sig vid läsning. Lätt att känna igen. Fint !
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP