Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fristående fortsättning på mina serier Kunde varit värre 1-10 och Kunde varit värre I-X. Dröm 6/2.


Kunde varit ännu värre: 1

 

i drömmen

skulle pappa, syrran och jag åka till Mallorca på semester 

mamma skulle stanna hemma och jobba på apoteket som vanligt 

av ren svartsjuka gömde hon mina mediciner på ett så bra ställe att jag inte kunde hitta dem

jag hann bara få ner ett klädombyte i väskan, tänkte köpa resten på plats

vi hade redan missat både flygbussen och incheckningen 

 

när jag vaknade 

var det söndag




Fri vers av Nanna X
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-06 08:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag var i vilda västern härom morgonen i drömmen.
2022-02-08

    Lars Gullberg
Vi reser i drömmen. Ja. Välkommen hem igen. Jag drömmer också om min mamma. Att hon lever i drömmen. Det talar för att i en parallell värld finns, den finns. Det vi kallar dröm är en annan tidsrymd. Där existerar inte döden. Där färdas vi. Och sannolikt är själva dödsögonblicket en portal ut ur tid och rum och till tidslöshet och rymd.
2022-02-07

  TrollTörnTrappan VIP
Mamma hoppades alltså på att du skulle tvingas stanna hemma också?!

Ja, en vanlig lugn söndag är sällan så illa alls.
2022-02-07

  Maria Sundelin VIP
Vissa drömmar känns mer verkliga än andra
2022-02-06

    Lena Söderkvist VIP
Den där stressen, ack, vad den känns igen!
2022-02-06

  lodjuret/seglare VIP
'Ko vid 19', kan nog inte vara en anspelning på 'hål nr 19' i spelet på en golfbana (skiljer sig från bangolf) där gräset syns vara 'mera grönt' på banan intill, när spelet bara är på sjunde. En ko brukar inte spela golf även om det är vetenskapligt bevis'at att de uppskattar gräs. Vad som menas med gräs, kan diskuteras. Även om en del tips kan finnas medlemmar emellan så brukar det mera gälla börs än just gräs. Även om en ko syns beta på ängen, de sällan gör det 'på bana sex', utan mera på stängslat område, där strömmen går vilt till i forså...
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X