Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020-11-12 skrev jag denna


Hej! Längesen. Hur är det?

Där på andra sidan ligger du:
i soffan, vår soffa, hon i din tröja
- min tröja

Jag flyttade till andra sidan gräset
jag kan se att det lyser i ditt fönster
jag har bara ett
inte du: du har nån annan

Hon håller om dig på bilder
pussar dig på pannan
jag älskar dig,
säger hon
viskar och smeker dig
det gör hon väl säkert

Ni äter mat;
jag kan inte hålla den nere
ni kanske julbakar
ni kanske firar nåt
ni kanske

kanske

”Hej! Längesen. Hur är det?”

Hejhej jagmårbra längesenja
jajaja
jag gör ingenting!
ingenting!
jag har inte råd:
med saffran till julbak
din julklapp
lämnade jag tillbaka till affären
din julklapp
blev tusen kronor tillbaka

jag behöll kvittot
jag visste att vi skulle göra slut
jag bara:
hoppades
lite grann
på saffran
och skidresor

Är det inte fånigt?
att vi bor så nära!

Det är som i en komedi:

här ligger jag!
och där ligger du!


Men det är ingen som skrattar –
det är ingen som applåderar

du är blåögd,
jag är hålögd

Jag
är bara skalet kvar




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-07 22:29



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kul att se dig skrivande. bra text.
2022-02-08
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP