Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kura skymning

mellan vinter och nästan vår
mellan kärlek och nej, inte hat
mellan kärlek och besvikelser kanske
så fortlever vi våra liv
utan att så noga veta varthän eller varför
vi lever och står ut ett tag till
snart drabbar solen oss rakt i ansiktet igen
vi kisar oss fram mest
det är nödvändigtvis inget dåligt i det
alls




Fri vers (Fri form) av paraplysky
Läst 137 gånger
Publicerad 2022-02-08 20:22



Bookmark and Share


  till E
Den här står helt på egna ben. Allmängiltig och stark utan att vara konkret. Gillar!
2022-02-09

    ej medlem längre
Inte dåligt alls!
2022-02-08
  > Nästa text
< Föregående

paraplysky
paraplysky