Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är poesi?

i poesi,

här vandrar orden
genom alla murar

är nyckeln
till alla burar

många har försökt
med pistoler,
kraft och svärden

men här är
det orden
som erövrar
världen








Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-09 08:37



Bookmark and Share


  Ordsus
Så sant och så vackert om hur några få ord kan tränga igenom alla de lager som omger oss som skyddsmurar av kevlar.
2022-02-09

  Ulf Carlsson VIP
"Ni har makten,
jag har ordet!
Jag har ordet
i min makt!"

(August Strindberg)
2022-02-09

    ej medlem längre
"tungan är vassare än svärdet"
- turkisk aforism
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS