Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbjudan

Du luktar sommarvisor
och havsvågor
Det känns strävt
på fingertopparna
När jag drar handen genom
ditt saltstänkta hår
Strävt
Lockande
Bråddjupt
Dina ögon är nådlösa
-Ses imorgon undrar du?
Om det passar alltså
Jag tror att det är mycket
opassande




Fri vers av annalena VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-09 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP