Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlar om en annan smäll...

Kör till veterinär i sin Lada...
Varken han eller gull hunden tycks glada...
Hund skällt för mycket...
Fått ont i topp stycket!!!
-Nej! Skall har väl aldrig gett nå´n: SKALL-SKADA!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2022-02-10 12:32



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt värre
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt