Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tugg om tugg


Inte faan skriver jag bara om 

mina känslor. Jag rakade ju 

av mig allt hår för att avståndet

till tangentbordet skulle förkortas. 

Jag är inte sån som skriver om döden 

och livet som om jag hoppas att där finns 

något utsägligt vackert och älskar dig 

säger jag aldrig för kärleken är en spegling 

av mitt komplicerade inre. 

Jag säger trots allt väldigt mycket när jag 

kallar mig för ängeln i radhuset.  Instämmer 

i kören den uttjatade. Varianterna är många. 

 

lika lite som jag gillar fitta sexuellt tycker 

jag om solsidan och lets Dance. Måste inte 

längre skriva om det heller. 

det bara är så varför skriva ? 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-11 00:47



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja säg det egentligen. Men jag kan inte se dig framför mig i snagg.
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP