Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
triggad av Fale Bure...



Värdet av mina ord

 

 

Jag värdeladdar
mitt kontantkort
i en automat

men mina ord
har inget värde
i dina mekaniska öron

var skall jag
sätta mitt värdebevis
när du bara hör
vad jag alls inte säger


min mening
är att nå in i dig
men du tror att jag kastar
handgranater
och lobbar dem åter
över ditt stängsel




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-08-01 09:35



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Helt underbart skrivet...och så träffande....när orden tappar sin mening och inte lyssnaren hör dig är det svårt att nå in. Men ge aldrig upp ordet!

Många kramar från Yvonne
2006-08-05

  Agnes
Jisses... så har jag det just nu. Vi kastar handgranater på varann och lobbar friskt. Mycket träffande!!!
2006-08-04

    ej medlem längre
Kände hur andan gick ur mig...Det var u ngefär som om det var ord från Gud, hur han tillrättadevisade mig.
Känner mig usel...Jag känner mig
deprimerad ska jag aldrig lära mig nåt nån gång?
TACK, vän. Att du skrev och skriver här, du behövs!
Häls. "Morgan Kane"
2006-08-04

    Magdalena
Nu ser jag att du också funderar över hur dina ord mottas. En drabbande dikt.
2006-08-02

  Hildegun Relefors
Du hat gjort vackra ord, för det vi kallar gnat här i vårt hus, när saker och ting även av mindre värde växer oss över huvudet. Nu får det bli slut på det, men det är ju så tryckande varmt!
2006-08-02

    doris
igenkännande -bra -mitt i prick ! ge men få förnekelse ...
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer