Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
å ena sidan optimisten, å andra sidan pessimisten


Gungbräda #1 : Våren Väntar

 

 

 

- Härligt i februari, man märker hur allt redan blivit ljusare!

- Visst, men om bara fyra månader börjar det bli mörkare igen..

 

- Jamen skönt vi har genomlevt både svärta och snö!! Nu lossnar det..

- Äsch, blott två månader har gått sedan jul.... lika länge kvar till våren.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-15 22:45



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Jag är den där pessimisten ...
Ibland iallafall.
2022-02-16

  TrollTörnTrappan VIP
Väl talat, G, och väl tänkt..! Munväder kan vara bra emellanåt :-)
2022-02-16

  Gunwale VIP
Det gäller att inte tänka och räkna för mycket! Snacket känns väldigt bekant. Men man ska inte förakta vare sig kall- eller varmprat.
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP