Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbild

Vad vore livet utan dom där komplexen som håller dig ifrån andra tankar
Konstant medveten om dig själv med en puls som slår och hjärtat som bankar

Önskan att bara zooma ut och på tankarna få ett slut ligger högst upp på listan
men du fastnar i dig själv och blir en ensam gisslan

Fuck that shit och skrik åt hjärnan att fucking: "plats, sitt!"

Du är du och inte mer än så
men mer behöver du inte vara för att få hjärtan att slå.

Du är bäst som bara du kan vara
och tycker någon något annat kan dom åt helvete fara




Fri vers (Fri form) av EnjaB
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-15 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB