Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens

 

Kanske ville hon skriva 

skriva nonsens nonsens 

skapar kaos och kanske 

 

tungan rullar golvet flyter över 

månen kärleken är nära fjärran 

kantig 

 

I Prag den lilla imiterar människorna 

schnitzeln kan inte komma över hur 

den serverades med brända kanter 

citronen för liten 

 

en punkt till. Ett fel i universum. Ett 

möte förbisett, urartade innehållandes 

allt. Hon skrev klart journalen. Pratade 

med chefen och tittade på den ytliga 

såpan på Netflix så länge att meditationen 

inte längre gick att rädda. 

 

ibland kanske. Avslutade meningen åt henne. 

kan vi inte förstå oss själva. Hur många böcker 

terapeuter. Det bara är mina damer och herrar 

 

hennes vita fingertoppar sågs darra när hon 

lyfte koppen från fatet. Ingen kunde se det som 

skulle ske kort därefter. Lämnade in sin 

avskedsansökan. Satte sig på den förbannade 

färjan. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-17 00:03



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbar drive över ord och rader - gillar speciellt: "tungan rullar golvet flyter över" - skall pröva detta recept i gryningen .... kram!
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP