Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacklande

Jag ryser vid varje syn på
Speglar där du går iväg och din
Kropp försvinner, i mängden av figurer
gråa; det är en rysning inställd tills
Om ljuset släcks och verklighetens blinkning ger dig
Helt framför mig.
Ögonblicket stal ingenting från dig
Frukten av ditt ansikte är närvarande och jag
Jag kan ivrigt smaka på det med tungan
Ivrigt, att skörda det med min kärlek.

Jag blir galen av din look, där
Stjärnor mognar och faller in
Mina armar överlämnade sig till den blinda passionen som
Spegeln reflekterar och lyser innan den går sönder.
Jag var bara en skugga i ditt öde
Skorpa av detta bröd för att mata himlen
Det blöder min önskan att älska dig galet.
Jag är fången i ditt leendes bojor
Kraftfull och levande, värd den oändliga galenskapen
Resan som förde mig till dig, med blodet i oss
Läppar och hjärtats kokande sprit a
Koka min själ, i en fridfull passion...
Hur galet är det, älskar dig....




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-02-17 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos