Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ha dig i mig

Vilka drömmar kommer du att ha nu ...
Kommer du att se min frånvaro bortom skuggorna?
Eller kommer du bara att ha svarta ränder i synerna ?!
Som ensamheten i mina dagar utan morgnar.
Jag ville förstå styrkan i din tomhet
Medan jag håller käften och gråter internt
Om din själ blöder med en flod
Jag dör i denna rädsla ... i denna förkylning
Att vara din skugga av verkligheten
blir jag bara hologram
Din doft dras på den här sängen
Jag äter blekt torkad frukt
Jag ville bara bekräfta att jag finns
att ha dig i mig
Som hungersnöd i gryningen.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-02-20 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos