Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förresten

Förresten ... talar om vilka grundläggande
Det där är verkligen grundläggande.
Det kan till och med sägas att det var elementärt ... min kära ...
Ur ett annat perspektiv kan det till och med ha en väsentlig karaktär,
Att mestadels vara princip!
Å andra sidan kan det vara oumbärligt
Även om det inte är en ledande skådespelare,
Det är inte nödvändigtvis nödvändigt ...
I urhistoria kan den ha all legitimitet,
Att vara ett omvänt tillbehör.
Även för, i den grundläggande grunden
Hela grunden är inte grundad!
Det finns potentiella varianter, även musikaliska
Eftersom tonikan i ett ackord inte definierar hela låten
Och det grundläggande
Det är att ha aktiva grunder baserade på grundläggande betydelse.
Även om de grundläggande grunderna
Var inte nödvändig för ur huvudstaden
Det grundläggande, vitala, får aldrig ignoreras!
Alltid inom gränserna för det ursprungliga nödvändiga.
eftersom det grundläggande
Det kan verkligen vara en stor skit!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-20 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos