Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkidéer

Orkidéer

Dessa rester är sublimerade skönhet.
Modet att suga den döda stammen
Och producera skönheten i orkidéer.
Explodera i färg, spridning av levande glädje,
En mjuk blommas uthållighet,
Styrka som finns i dig, subtilt.
en sammet kärlek
Vid libidinös kromatografi,
Där det nöjda utseendet vilar.
Uppvisar extremt ivrig sex, som hängen
Och de höjer den trötta lukten av Apoideas,
Även honungens renhet, så beundrad.
Vilken subtil elegans!
Dagarna är fortfarande torra
Och blomman förtrollar, i grundläggande essenser,
I hemlig skuggadyrkan
Och små spökstrålar.
Varför frukta inhägnad blommigas !?
Om det är den ultimata kramen, dimensionen,
Lotus av de enorma gryningarna.
När du dricker i djärvhet,
Utöka ojämn belåtenhet,
Inga planer, inga dilemman,
Bara naturen.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-21 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos