Mitt barnbarn i bassängen på Kreta." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barnbarn i bassängen på Kreta.


Ressugen.

  

  

RESSUGEN.

Ser en katalog med resor


ser ett program om resor

 

 

                                  ser alla album med resor

blir aldrig nöjd med att resa

 


önskar nästan att jag aldrig börjat

 


        för det du inte vet om saknar du inte.....




Fri vers av Annmargreta
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-08-01 16:10



Bookmark and Share


  Eline.P
Känner så igen din längtan, sjuuk blir man! Här går datorn varm just nu ...på jakt efter den ultimata resan, och vi dränks i beställda vackert kolorerade reskataloger ;)
2007-04-08

  Emilia Berg
Härlig bild jag saknar också Kreta (Chania) det finns i mitt hjärta.
Dikten passar mycket fint.
2007-02-10

    Bodil Sandberg
Ja här sitter jag och längtar även jag...och ännu mer ressugen blir jag när jag ser din bild...man får ta sig i kragen och se till att komma iväg nånstans till hösten...
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta