Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avskyr att sova ensam ... - i november 2012 då den tidigare publicerades här och så ock idag 2022! Skilnaden är att idag finns du i mitt liv, min älskade, men när vi ej är tillsammans så är den i detta flöde förmedlade känslan densamma ...


Tidig sänggång ...

... eller vad det nu är 
då gryningen redan passerat här ...

Sömnen mig 
ej riktigt vill
alldeles lätt
komma till

Men på något
sätt och vis
känns det som om
motståndet avtar ...

... i otakt med
timmarna som är kvar
av den natt
vilken just var ...

Ständigt för trött
för att kunna sova
Kanske är det ej
så konstigt 
att det är så svårt
det där med att söva
sådana som mig ...

... En mig 
som inte förmår
förlika sig 
med att inte få
somna nära tätt intill
någon som är som dig ...

... En dig 
alldeles speciellt
underbart ämnad
bara för mig ...

Den dig som så 
innerligt mycket
fattas mig
nu som då ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-21 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP