Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arga Visan

 

 

Du är som en böld i rumpan

fasansfull ond o horribel

du är som svetten i strumpan

äcklig o rysligt penibel

 

Du är som en koskit i hagen

stinker så man vomerar

Du är som ketchup på kragen

retlig så att man kreverar

 

Du är som en myra i brallan

nyfiken i en strut

du är som den gamla frallan

den som man kastar ut

 

Bs-06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-01 16:12



Bookmark and Share


  DanSan
********************************

Hahaha Arga visan underbart BodilSan!!!

Ja här får man sig många goda skratt!!!

MVH Dan

********************************
2006-08-03

  Daniel_78 VIP
riktigt roligt och lämnar ett givet leende på läpparna
jag vill ha mer, minst tre gånger så mycket...
2006-08-03

  Bengt VIP
ha ha ha
Önskar jag kunde skriva något liknande till de som förtjänar!
2006-08-02

  Sara Boström
Så befriande argt, och dessutom på rim! Den här visan skulle jag nog kunna sjunga för någon...
2006-08-01

  Rune Thorsell
Hej Bodil!

Ja, en sak är säker: Blir Du arg, då är (för att citera den oförliknelige "Cello") "Kroppsfrånvaro bättre än sinnesnärvaro".

Kramelikram! Rune.
2006-08-01

  Åsa Gustavsson VIP
bra för mig som blir arg så sällan
morr-hjälpen
2006-08-01

    ej medlem längre
Ha ha ha den var rolig att läsa...
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg