Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntade

Jag väntade på dig med lidande.
Jag räknade alla stjärnor som himlen gav mig
I varje sekund av väntan.
Djupt nere,
Galaxer samlade sig med ditt ansikte
Och glansen från ditt hår
Det tände vägen för min önskan.
Din kropp sträckte ut sig
Genom universums storhet
I en ständigt glödande kappa
Till den djupaste platsen.
Mina ögon fäste dig på denna enastående bild
Och den lilla jorden,
Den höll fast i mina fingrar, smälte samman med dem
Som om du vore en jätte
Det blåser bort solsystem med ett andetag
Och kastade sina armar ut i rymden
För att dra dig till mig,
För att nå den centrala stjärnan i ditt ansikte
Och kyssa henne...
Hela universum var virat runt oss;
Vi somnade och kramade hennes säng,
Vår säng!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-02-22 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos