Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis, en liten torsdagsfest i syjuntan!


Karusellen, avsnitt G

 

Beda: Ber om ursäkt, men nu orkar jag faktiskt inte brodera mera i kväll. Gammal som gatan känner jag mig.

Cilla: Cheery up baby, cocktailpartyt har ju just börjat! Ge mig en Cherry Cider till, med grön curaco!

Dora: Dårar är vi alla, men ni tar nog priset, damer. Gråter galla gör jag.

Emma: Enas, systrar, enas! Gruva oss kan vi göra sedan, grubblerierna kan vänta!

Ada: Allesammans redo? Akvavit och Cirkelkaffe till alla! Go, go, go!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-24 18:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Se där, nu blir det fart på festen!
2022-02-26

  lodjuret/seglare VIP
Frågan är väl om virus sprids så i världen att alla som kan börjar virka istället för att springa 'cirka', förlåt i cirklar, menar jag förstås. En människa jag kände mera förut, som drack meget mjölk, ville inte vara sämre när de andra drack öl så han sade förstås på restaurangen 'en stor stark mjölk', när de beställde...
2022-02-24

  Maria Sundelin VIP
Som min kollega sa "En stor stark och en alkoholfri loka"
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X