Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin!

Vi klä av oss fram emot planerna.
Det finns inga leende på skadade fönster
Som en gång var bon av
Kärlek av såser, mellan älskare, föräldrar och barn.
Bara ett pulver,
Odefinierade skärvor av andra bilder,
Det är skuggor och rök, det genomträngande skriket
Från själens tomhet, droppar blodet in
Droppar genom rädslans hörn.


De där ögonen som inte kan se
Sländor...bara, svarta larver,
Metaller och hål,
Vid fredens vita portar!
Hur mycket hat är fyllt av krig?
Vilken skoningslös vätska glaserar blicken
Av dom som attackerar och dödar
En annan del av sig själv?
Hur jag hatar blindhet och girighet,
Jag önskar att jag kände dig blind och naken
Till evigheten!
Resten av livet...
Putin!!!!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-02-27 06:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Putin är en förnuftig och vänlig man.
2022-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos