Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väcka, sträcka, räcka...

Man skall helst vara
tillräcklig eller kanske
mer killräcklig så...

Absolut aldrig
som en liten bräcklig gå
förskräckligt ju då!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-01 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt