Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To be or not to be typ


Hamlet - Att göra mindfulness

Att sitta med sig själv
är en konst
att bemästra
sakta och säkert
varje andetag
blinkning
hjärtslag
konstant och pågående
precis nu
alltid precis nu
känns existensen
tänker existensen
finns existensen?

Frågar jag mig
hållandes
min egen skalle
i handen




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-04 19:24



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
Haha så galet bra bild! Tack! :)
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP