Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig faktiskt. Och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna resa mig igen...


Stå på egna ben

Du sa att livet går vidare.
Jag antar att du har rätt.
Jag måste stå på egna ben,
vara självständig så som jag trodde att jag var.
Men jag kan inte gå.
Jag står på darriga ben i slutet av något underbart
och början på något nytt och jag behärskar mig,
jag håller allt inom mig,
allt som skriker på att få komma ut.
För din skull.
För trots att mina händer är kalla av rädsla,
trots att jag gråter innuti står jag
förbannat kvar på mina vingliga ben och ser ut över en ny värld,
en värld utan dig.
Allt känns sönderslaget.
Ändå kämpar jag varje dag för att inte sluta existera,
kämpar för att fortsätta som en hel själ,
inte en halv.
Men du,
ta det försiktigt.
Jag är så ömtålig ännu.
Jag skulle ju vara stark,
jag lovade ju det.
Men du tog min styrka,
tog min tro.
Det du lämnade är något oigenkännligt på gränsen mellan två världar.

De sa att hoppet är det sista som lämnar människan, de hade fel.




Övriga genrer av A Ocean
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-08-01 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kre vän!
Det finns en kraft starkare
än döden.
Läs Höga Visan.
Kram "en som förstår så väl.
Du var ärlig det är vägen till frihet
men passa dej för bitterhet!
Livsfarligt självömkan oxå
Och du gråt inte! Kram Danne
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..