Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista

En sorgsen sol kom till mitt fönster,
Tårar av eld rann från dess centrum och
De föll överallt.
I din sista minut...
Eller min...
Många skuggor omringade vad
skulle se skräckslagen,
Det svarta som omsluter månen,
Det där kalla tomrummet efter kriget,
När över spillrorna
Lurar blixten, i raseriutbrott
Och brödet i sten
Lossa kropparna,
I galenskapens himmelska glöd!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-06 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos