Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka sen...

Robot har snart ersatt allt folk
robot helt styrd behöver ej nå´n tolk...
Chefer alla sa
nu kan jobbarna dra!!!
Som sa, i behandling det gått smolk...

Till robot används olja och el...
Dyrt! Och blir dyrare en hel del...
Kostnader stiger
visst robot tyst, tiger...
Men stopp direkt när "drivet" blir fel!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-07 08:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om människan och roboten.
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt