Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot solen

 

Mot solen bär jag min

ensamhet

 

stål

och stoft

 

på  vita skuldror

 

Mot solen

vandrar jag

 

blottar den vanmakt

ur

ögats stigma

 

som

eld i

havets dyning

 

Mot solen

 

mot

regnbågens slut

 

bär jag mitt frostiga

själaspjut

 

milstolpe efter milstolpe

 

mot

den skimrande horisontens

offerhärd

 

 

Bs-06

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-08-01 21:46



Bookmark and Share


    NoMi F
Känns aktuell för mig
just så som det är i bland
mot solen bär jag
min ensamhet
Fint poetat
2006-08-02

  Arte
vad vackert!
"blottar den vanmakt ur ögats stigma"
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg