Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövs ingen förklaring


Ukraina

Guds gyllene tårar fälls över Ukraina
Stilla som en våg
En högsommarvind

De förvandlas till miljoner änglar
Som ställer sig runt alla gränser

Guds heliga eld tar bort vapen
Vrede
Osämja

Kanske är det en dröm
Eller en verklighet

Allt blir stilla i mig
Så det får förbli så




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-07 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn