Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid på gång...

Denna tas vid källan ifatt
ofta efter intensiv debatt.
RIK MED PENG STICKER
UTOMLANDS, SÅ KVICKER...
För att undgå betala nå´n skatt...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-08 09:51



Bookmark and Share


  ULJO
Den som har mycket vill ha mer...........Alltid
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt