Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns...

Det finns ett nästan fullständigt lugn
Släpp rädslor, möta döden
I visshetens grunda ögon, på nivån
Klart av värdigheten som anlände till det röstlösa ansiktet.

Krigets tårar är levande stenar,
Blodbitar i blom, rinner ner
Skrikens trädgård, i kulornas tystnad
Född från den förstenade gasen av statygeneraler,
Kalla stenar i den mänskliga öknen,

Som lägger handen full av okunskap på
Ovanpå krigsdekretet ,finns det pölar av
Blod på fingrarna, livets hat
Dras in i själen, kratrar av rädsla in
Brandbomber som antänder munnen.

Ingen kinkig Putin förtjänar att spela
I frihetens trädgårdsskola!
Inget litet psykologiskt fängelse
Måste hålla kvar resterna av en hjärna
Rutten, sur, bara obefintlighet
Måste spela in buljongen av det minnet!!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-03-09 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos