Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag...

Jag ska springa med dig
om det är viktig... om det betyder mycket
för dig, till alt för att du kan
tänka om mig.
jag kan blir vatten...
denna ren vatten, om du vill kolla på dig
med all renhet i världen!

Jag kan vara doften,
om du vill känna lukten av världens
dofterna blommor
och färger
alla färg du kan föreställa dig...

om du letar efter kärlek
jag är här
du behöver inte leta längre!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-09 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos