Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar

Jag målade dina läppar
I min mun och det stängd världen.
Det tog i oss en kärlek bröd
En varm och aromatisk smula
Med intensiv och smak passionen
som tog oss riktigt djupt.

Denna kärlek är inte media!
Det kommer inte ut i tidningar och displayer.
Den bygger inte på fördefinierade scenarier
Med manus från de som tittar på scenerna...
Nej!
Det här är bara...
Det intensiva ögonblicket av flykt
Att komma levande vid tidens död,
Inga föreställningar om fattigdom,
Alltid i exakt mått.




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-10 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos