Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora insikten

det jag lärde mig
ute på stora havet
där jag rörde mig
från hamn till hamn
om du erövrar världen
gör det inte ensam




Fri vers av JonathanS
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-11 07:08



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Mycket fint skrivet

2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS